Naar aanleiding van het persbericht van 12 maart 2020 van de Nationale Veiligheidsraad over het coronavirus komt het volgende naar voren: "Alle recreatieve activiteiten, of het nu gaat om sport, cultuur, folklore, ongeacht de grootte of de aard ervan, openbaar of privé, ZIJN GEANNULEERD. Hetzelfde geldt voor disco's, cafés en restaurants die moeten SLUITEN". Deze maatregelen zijn vanaf nu van toepassing op de LPM-groep tot en met 3 april 2020.

We blijven de situatie dag per dag evalueren en vinden het belangrijk het advies van de overheid te volgen.

Winterbosklassen: periode na de Herfstvakantie tem de Paasvakantie.

 

Overdag kan u drie verschillende activiteiten doen:
 

Geschiedeniswandeling Durbuy

Leuke interactieve en begeleide wandeling door het historisch centrum van Durbuy. Gratis onder leiding van een LPM Gids. Duurt ongeveer 1,5h

 

LPM Challenge park:


Een indrukwekkend hoogte parcours van 100 touwbruggen en ziplines tussen houten palen van 18m hoog. 1000 obstakels en 5 ziplines verdeeld over 3 niveaus.
U start in de toren. U bepaalt uw eigen route. Alle circuits komen terug naar de toren. In de toren kunt u wisselen van niveau.
Al de leerlingen zijn constant bezig.

 

Rappel en klimmen OF avonturenloop:

Tijdens deze maanden staat er geen kajak op het progamma. In de plaats is er rappel en klimmen of avonturenloop (zie uitleg volgende activiteiten: Activiteiten--> Overzicht).

 

‘s avonds 1 activiteit :

  • Speleologie


 

Tijdens de wintermaanden genieten de aanwezige scholen van een aantal extra voordelen zoals:

  • Wéris met de bus en gratis gids volgens beschikbaarheid en reservatie vooraf.
  • Langlauf wanneer er sneeuw ligt (transport gratis, huur materiaal ter plaatse 5€/pp)