Naar aanleiding van het persbericht van 12 maart 2020 van de Nationale Veiligheidsraad over het coronavirus komt het volgende naar voren: "Alle recreatieve activiteiten, of het nu gaat om sport, cultuur, folklore, ongeacht de grootte of de aard ervan, openbaar of privé, ZIJN GEANNULEERD. Hetzelfde geldt voor disco's, cafés en restaurants die moeten SLUITEN". Deze maatregelen zijn vanaf nu van toepassing op de LPM-groep tot en met 3 april 2020.

We blijven de situatie dag per dag evalueren en vinden het belangrijk het advies van de overheid te volgen.

Tijdens de zomermaanden: periode na de Paasvakantie tem de Herfstvakantie

 

Overdag kan u drie verschillende activiteiten doen:

 

Geschiedeniswandeling Durbuy

Leuke interactieve en begeleide wandeling door het historisch centrum van Durbuy. Gratis onder leiding van een LPM Gids. Duurt ongeveer 1,5h

LPM Challenge park:


Een indrukwekkend hoogte parcours van 100 touwbruggen en ziplines tussen houten palen van 18m hoog. 1000 obstakels en 5 ziplines verdeeld over 3 niveaus.
U start in de toren. U bepaalt uw eigen route. Alle circuits komen terug naar de toren. In de toren kunt u wisselen van niveau.
Al de leerlingen zijn constant bezig.

Kajak:


Afvaart van 6km op de Ourthe, 1/2dag activiteit en indien de waterstand het toelaat.
--> Indien niet mogelijk: keuze tussen avonturenloop of rappel en klimmen (zie uitleg volgende activiteiten: Activiteiten--> Overzicht).

 

‘s avonds kan er 1 activiteit gekozen worden uit :

  • Death-ride (mogelijk tem 2/10/2017). Heel snel donker --> geen tijd genoeg!

  • Speleologie